Schermafbeelding 2019-09-02 om 14.42.49.png
 

Galerie Magiek is een origineel winkeltje in de kleinste straat van Brugge. De tijd staat er stil en je waant je in een andere wereld. Mensen met gouden handen vullen er de kasten en vitrines met hun creaties zoals nostalgische prentkaarten, sprookjesachtige juwelen, papieren theaters, marionetten…

magiek-laliblue2.jpg

Cris en Gema maken met heel veel geduld en liefde juwelen van hout. Hun sprookjesachtige broches en halskettingen zijn heuse blikvangers in de vitrines van Galerie Magiek.

IMG_0773_preview.jpeg.jpg

Rita heeft een passie voor garen.
Met haar haakpen en gouden handen tovert ze gehaakte juwelen en accessoires.
La petite Rooze siert haar label en de toonbank van Galerie Magiek.

_DSC9418.png

Carmen en Marina illustreren en maken juwelen van keramiek. Met hun magische handen maken ze miniatuurschilderijtjes op keramiek en boetseren ze masterpieces. Galerie Magiek geeft deze dames graag een exclusieve pied-à-terre in Brugge.

image007.jpg

Eni maakt met heel veel passie papieren theaters, schaduwtheaters, zoomatropes, lichtlantaarns en prachtige marionetten. Haar nostalgisch werk geeft Galerie Magiek een zweem van lang vervlogen tijden.

Savoir-faire---456-x-341.png

Galerie Magiek is niet weinig trots dat ze in Vlaanderen exclusiviteit heeft voor de juwelen van Les Néréides en N2 (Parijs). De in detail uitgewerkte juwelen zijn erg geliefd en heuse toonbeelden van sierlijkheid en huzarenwerk.

763.png

Moeder Isabelle en dochter Ganesha hebben naast elkaar elk een sprookjesachtig winkeltje in Gent. De dames creëerden een eigen label van nostalgische prentkaarten die in Brugge exclusief in Galerie Magiek te vinden zijn.

DSC_0127.JPG

Rosie is illustrator en woont in Noord-Ierland. Voor Galerie Magiek boetseert Rosie sprookjesachtige broches, schildert ze ragfijne medaillons en creëert ze ecologische linnen tassen.

Schermafbeelding 2019-10-28 om 10.43.16.png

Marte Van Rijckeghem wordt enthousiast van mooie kinderboeken. Ze deelt graag haar enthousiasme met de rest van de wereld en wil iedereen aanzetten om zelf aan de slag te gaan in de workshops die ze voor Galerie Magiek organiseert.

Herman Guns kwam op bezoek in Galerie Magiek in Brugge en maakte deze gezellige beelden. Dank je wel, Herman.